Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Kasım 2016 - 15:44 Yorum: 0

Vali Abdullah Erin gençlerle buluştu

Adıyaman Valisi Erin, Adıyaman Milletvekili Salih Fırat, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdürü Metin Alper, İl Milli Eğitim Müdürü...

Vali Abdullah Erin gençlerle buluştu

Adıyaman Valisi Abdullah Erin, bir kafede gençlerle bir araya geldi.

Adıyaman Valisi Erin, Adıyaman Milletvekili Salih Fırat, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdürü Metin Alper, İl Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Ekinci ile birlikte Adıyaman'ın Gölbaşı Caddesi üzerindeki bir kafede Beden Eğitimi Öğretmeni Ayhan Tekin nezaretindeki İlim, Kültür ve Spor Kulübü Derneğine üye gençlerle gençlerle bir araya geldi. Yaklaşık 150 gencin katıldığı buluşmada, İlim, Kültür ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Ayhan Tekin, "İlim, Kültür ve Spor Kulübü Derneği olarak imanlı, inançlı, vatanını ve milletini seven bir gençlik yetiştirmenin çabası içerisindeyiz. Yaklaşık binin üzerinde gence hitap eden bir derneğiz. Bugüne kadar birçok genci polis, asker ve öğretmen olarak yetişmesine vesile olan bir derneğiz. İmanlı ve İnançlı bir neslin yetiştirilmesi noktasında bizlere her konuda büyük destek veren Sayın Valimize, Sayın Milletvekillerimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi. İl Emniyet Müdürü Metin Alper ise, "Adıyaman'da Sayın Valimizin önderliğinde kentimizin emniyeti, asayişi, huzur ve güvenliği için hizmet üreten bir kurumuz. Adıyaman'ı genel anlamda çok huzurlu buluyorum. Bir paydaşlık çerçevesinde Adıyaman halkı ve gençlerimizle birlikte katılımcı yönetim anlayışını benimseyerek Adıyaman halkının yanında olacağız" ifadelerini kullandı. Adıyamanlı gençlerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Milletvekili Salih Fırat ise, " Adıyaman bölgemizde huzurun başkenti olarak anılan bir ilimizdir. Buda gençlerimizin kentlerine ve kendilerine sahip çıkmasından kaynaklanan bir sonuçtur. Adıyaman Güneydoğu Anadolu Bölgesinde olmasına rağmen kendi içerisinde birlik ve beraberliğini sağlayan, vatanına, milletine ve bayrağına bağlı bir kenttir. Bu tür toplantılarla gençlerimizle bir araya gelerek onların sorunlarını dinlemek adına düzenlenen bu tür buluşmaları önemsiyoruz" şeklinde konuştu.

Vali Abdullah Erin'den gençlere tavsiyeler

Gençlerin her alanda kendini iyi yetiştirmelerini isteyen Vali Erin, asla ümitsizliğe kapılmamalarını istedi. Erin, "Kendinizi her alanda yetiştirmeniz çok önemli. Sizler geleceğimizin teminatı ve ülkemizin geleceğinin de şekillenmesinde ana kademe olarak rol alacaksınız. Her alanda bilgili, kültürlü ve donanımlı olursanız önünüz açık olur. Dünyada bir rekabet var, ne kadar donanımlı olursanız, önünüz o kadar açık olur. Sakın ümitsizliğe kapılmayın. Türkiye gelişiyor ve büyüyor. Türkiye 10-15 yıl önceki Türkiye değil. Türkiye her geçen gün gelişiyor ve güçleniyor. Bunu hazmedemeyen şer güçler yıllarca bizleri içten çökertmek ve birbirimizden ayrıştırmak için elinden gelen her şeyi yaptılar. Emperyalist güçler, ülkemizi ve bin yıldır bir arada kardeşçe yaşayan milletimizi bölmek ve parçalamak için PKK, DAEŞ, DHKP-C, FETÖ ve ismini sayamadığım bütün terör örgütlerini üzerimize salarak bizleri tehdit ettiler. Bunun en son örneğine 15 Temmuz ihanet girişiminde hepimiz şahit olduk. Ama biz bir ve bütün olarak, ülkemizin milli ve manevi değerlerine sahip çıktığımız sürece bunu başaramayacaklar. Türkiye bin yıldır bu topraklarda bedel ödeyerek varlığını sürdürmüş ve bundan sonra da gerekirse bedelini ödemeye hazırdır. Biz geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizi fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür bir şekilde yetiştirebilirsek, onları iyi donatabilirsek, onları araştıran, sorgulayan, dünya meselelerini takip eden, aklını kimsenin emrine vermeyen, tartışan, teknolojiyi gerektiği kadar kullanabilen gençler haline getirebilirsek ne yaparlarsa yapsınlar bunu başaramayacaklar. Kendi geçmişine ve tarih bilincine sahip olan gençlerimiz 15 Temmuz gecesi ayrı bir destan yazmıştır. Gençlerimiz o gece ülkemizin geleceğinin emin ellerde olduğunu, ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara müsaade etmeyeceğini bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir" dedi.

Gençlerin aktardığı sorunları not alan Vali Erin, çözüm gayreti ve çabası içerisinde olacaklarını ifade etti. Program sonunda İlim, Kültür ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Ayhan Tekin, Vali Abdullah Erin'e Kur'an-ı Kerim hediye etti.

Vali Abdullah Erin gençlerle buluştu

Vali Abdullah Erin gençlerle buluştu

Vali Abdullah Erin gençlerle buluştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber