Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 29 Ağustos 2016 - 09:23 Yorum: 0

Vali Abdullah Erin’in 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Adıyaman Valisi Abdullah Erin, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, "Aziz milletimizin yeniden doğuşunu müjdeleyen ve Cumhuriyetimize...

Vali Abdullah Erin’in 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Adıyaman Valisi Abdullah Erin, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, "Aziz milletimizin yeniden doğuşunu müjdeleyen ve Cumhuriyetimize hayat veren büyük destanın 94. yıldönümünü kutlamanın heyecanı ve gururu içerisindeyiz" dedi.

Adıyaman Valisi Abdullah Erin, kahraman milletimizin bağımsızlığını savaş meydanında dünyaya tescil ettirdiği 30 Ağustos Zaferi'nin tarihi şan, şeref ve üstün başarılarla dolu bir milletin en zor şartlarda bile esaret altına alınmayacağının tarihsel bir ispatı olduğunu kaydetti.

Erin, "Tarihimizin en önemli dönüm noktası ve milletimizin hürriyet ve bağımsızlık fikrinin ölmez bir abidesi olarak tarihteki yerini alan 30 Ağustos Zafer Bayramı, aynı zamanda bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa da yol göstermiştir. Milletimizin makûs kaderini değiştirmiş olan bu zafer ile Türk milleti hiçbir şekilde vatanın bütünlüğünden, bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, milli birlik ve beraberlik şuuru içinde sonsuza kadar hür, bağımsız ve onurlu bir şekilde yaşayacağını bütün dünyaya ispat etmiştir" dedi.

Erin açıklamasının devamında, "30 Ağustos Zaferinden aldığı ilhamla 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerleyen ülkemizi durdurmak, şehit kanlarıyla sulanan aziz vatan topraklarını cebren ve hile ile ele geçirmek isteyen FETÖ/PDY ve taşeron terör örgütlerinin 15 Temmuz'daki hain ve sinsi planları, aziz milletimizin şanlı direnişi ile boşa çıkarılmış ve milletimiz bir kez daha bağımsızlığına, iradesine ve demokrasisine olan bağlılığını büyük bir kararlılık örneği sergileyerek ortaya koymuştur.

Bu duygularla, bizlere bu büyük zaferi armağan eden Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, İstiklal Savaşı ve 15 Temmuz kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi saygı ve şükranla anıyor, Adıyamanlı vatandaşlarımızın Zafer Bayramını kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber