Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Ağustos 2016 - 14:03 Yorum: 0

Vali Ahmet Hamdi Nayir: Okçuluk Festivali’nin Kütahya’da düzenlenmesi sevindirici bir gelişme

Kütahay Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Uluslararası Geleneksel Okçuluk Festivali'nin Kütahya'nın ev sahipliğinde düzenlenmesinin sevindirici bir gelişme olduğunu...

Vali Ahmet Hamdi Nayir: Okçuluk Festivali’nin Kütahya’da düzenlenmesi sevindirici bir gelişme

Kütahay Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Uluslararası Geleneksel Okçuluk Festivali'nin Kütahya'nın ev sahipliğinde düzenlenmesinin sevindirici bir gelişme olduğunu ifade etti.

Ödül töreninde konuşan Vali Nayir, "Spor 7'den 70'e her ferdimiz için önemli. Bu spor dalı aynı zamanda bizim tarihimizden, kültürümüzden biz iz taşıyorsa, bize milli birlik ve beraberliğimizi, tarihimizi yeniden hatırlatıyorsa ikinci bir önemi de beraberinde getirmiş oluyor. Kütahya gibi tarihiyle ve kültürüyle övünen bir şehirde gönül arzu ederdi ki Uluslararası Geleneksel Okçuluk Festivali'nin de 42'ncisini düzenlemiş olalım. Geç de kalınsa 2'ncisiyle başlayan festivalin gelecek yıllarda artarak devam edeceğine inanıyorum. Son yıllarda hep görüyor ve seviniyoruz ki ata sporlarımıza olan ilgi büyük bir ölçüde milletimiz içinde yayılarak gelişmekte ve istenilen, olması gereken yere doğru yerleşmeye başlamaktadır. Bizler de bu faaliyetin içerisinde yer almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bir taraftan ilimizi tanıyor, diğer taraftan tarihimizde ve kültürümüzde yer alan okçuluk gibi bir sporun hayat tarzı olarak tarihimizin, kültürümüzün, inancımızın hangi değerleri yansıttığını gösteren bir çalışma olarak burada gençlerimize tekrar hatırlatma gereğini duyuyoruz. Bu çalışmanın devam eden ve geleceğe iz bırakan bir çalışma olmasını diliyorum" diye konuştu. (EFE)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber