Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 07 Temmuz 2018 - 15:18 Yorum: 0

Vali Akın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde inceleme yaptı

Vali İbrahim Akın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde inceleme yaptı.

Vali Akın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde inceleme yaptı

Vali İbrahim Akın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde inceleme yaptı.

Ahi Stadı, spor tesisleri ve yaz spor okulları alanında incelemede bulunan Vali Akın, gençlerin sağlıklı şekilde geleceğe hazırlanmaları için spor yapmaları gerektiğini söyledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emre Aslan'dan kurumda yürütülen çalışmalar hakkında da bilgiler alan Vali Akın, "Sağlıklı bir yaşam için spor yapmalı, sporu gençlerimize sevdirmeliyiz. Gençlerimizi bilgili, donanımlı, milli ve manevi değerlerine saygılı bireyler olarak geleceğe hazırlarken bedenen zinde olmalarını da sağlamalıyız. Özellikle yaz tatili döneminde olduğumuz bu günlerde gençlerimiz serbest zamanlarını sportif faaliyetlerde bulunarak doldurmalıdır. Gençlerimizin bedensel ve zihinsel gelişimlerini sağlayabilecekleri ve her türlü zararlı alışkanlıklardan korunabilecekleri zemini hazırlamak en büyük amacımızdır. Bu konuda devletimizin Kırşehir'de spora yönelik çok büyük tesisler yaptığını görüyoruz. Bu da gençlerimize verdiğimiz değerin göstergesidir" dedi.

Spor yapan gençlerle de sohbet eden Vali İbrahim Akın'ın ziyareti, Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu ve Cacabey Gençlik Merkezini incelemesi ve yetkililerden bilgiler alması ile sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber