Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 21 Ekim 2019 - 10:33 Yorum: 0

Vali Akın, muhtarları ağırladı

Kırşehir Valisi İbrahim Akın, muhtarlar günü nedeniyle bir araya gelen muhtarlar heyetini ağırladı.

Vali Akın, muhtarları ağırladı

Kırşehir Valisi İbrahim Akın, muhtarlar günü nedeniyle bir araya gelen muhtarlar heyetini ağırladı.

Muhtarlar Günü nedeniyle, Kırşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Cemalettin Yılmaz öncülüğündeki heyet, Vali İbrahim Akın'ı ziyaret etti.

Demokrasinin en önemli yapı taşlarından birisinin muhtarlar olduğunu söyleyen Vali Akın, "Yerel demokrasinin en önemli temsilcilerinden olan muhtarlarımızı önemsiyoruz. Muhtarlık, devletin yönetim idaresinin başladığı noktadır. Muhtarlar, vatandaşlarımızın taleplerini ve sorunlarını bizlere iletirler, bizler de bu sorunlara imkanlar doğrultusunda çözümler üretiriz"dedi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Cemalettin Yılmaz ise konuşmasında şanla, şerefle, gururla yerine getirdikleri muhtarlık görevini yapmaktan onur duyduklarını, vatandaşlara hizmet etmekten memnuniyet duyduklarını söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber