Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Yerel 22 Temmuz 2014 - 18:08 Yorum: 0

Vali Aksoy sağlık çalışanlarına başarı belgesi verdi

Samsun Valisi Aksoy: "Sağlık alanında Samsun’da önemli hizmetler ve çalışmalar gerçekleştiriliyor"

Vali Aksoy sağlık çalışanlarına başarı belgesi verdi

SAMSUN (AA) - Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, sağlık alanında Samsun'da önemli hizmetler ve çalışmalar gerçekleştirildiğini söyledi. 

Aksoy, valilik toplantı salonunda düzenlenen törende İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğine bağlı birimlerde görev yapan sağlık çalışanlarına başarı belgesi verdi.

Düzenlenen törende bir konuşma yapan ve Samsun'da sağlık alanında önemli çalışmalar yapıldığını vurgulayan Aksoy, "Sağlık alanında Samsun’da önemli hizmetler ve çalışmalar gerçekleştiriliyor. Sağlık standartlarının daha üst noktaya taşınması adına yapılan kamu yatırımları hızla devam ediyor. Sağlık alanında fiziki yapıların iyiliği önemli olmakla birlikte orada sunulan hizmetin kalitesi büyük önem taşımaktadır" dedi.

Başarı belgesi almayı hak eden sağlık çalışanlarını tebrik eden Aksoy, "Ben bu anlamda özel gayret gösteren ve bu belgeyi almaya hak kazanan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Amacımız başarıyı ödüllendirmek, bir sıkıntı varsa da bunu sorgulamak. Alınan bu başarı belgelerinin sizlere daha büyük sorumluluklar yüklemesini bekliyoruz. Bu  başarı belgesi aynı zamanda sizlere bundan sonraki çalışmalarınızda daha büyük bir heyecan ve motivasyon katacaktır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından çeşitli birimlerde görev yapan 27 sağlık çalışanına başarı belgeleri Vali Aksoy tarafından verildi.

 Törene, İl Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Köksal, İl Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr Ertan Uzun ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Hasan Rıza Aydın katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber