Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Ağustos 2020 - 13:58 Yorum: 0

Vali Aksoy’dan Buharkent ziyareti

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Buharkent ilçesini ziyaret ederek, kaymakam ve belediye başkanından ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Aksoy’dan Buharkent ziyareti

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy Buharkent ilçesini ziyaret etti.

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Buharkent ilçesini ziyaret ederek, kaymakam ve belediye başkanından ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Aydın Valisi Hüseyin Aksoy ilk olarak Buharkent Kaymakamlığı'nı ziyaret etti. Kaymakam Kemal Ülkü'den İlçenin genel durumu hakkında brifing alan Aksoy daha sonra Belediye Başkanı Mehmet Erol'u ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Aksoy son olarak Buharkent mahalle muhtarları ile toplantı düzenledi. Aksoy, muhtarların sorunlarını dinleyerek çözüm konusunda gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.

Vali Aksoy’dan Buharkent ziyareti

Vali Aksoy’dan Buharkent ziyareti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber