Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 01 Temmuz 2022 - 15:39 Yorum: 0

Vali Aksoy’dan Kızılay’a kurban bağışı

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Türk Kızılay Aydın Şubesi'ne vekaletini vererek, kurban bağışında bulundu.

Vali Aksoy’dan Kızılay’a kurban bağışı

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Türk Kızılay Aydın Şubesi'ne vekaletini vererek, kurban bağışında bulundu.

Türk Kızılay'ının Kurban Bayramı'nda ihtiyaç sahiplerine teslim edilmek üzere kurban bağışı çalışmalarına başlandığını belirten Türk Kızılay Aydın İl Başkanı Sefa Şık, Aydın Valisi Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Aydın valisi Hüseyin Aksoy da bu yıl Kızılay'ın "Kurban Bereketini Yıl Boyu Yaşatıyorsan Hilal Olsun Türkiye" sloganıyla yapmış olduğu çalışmalara verdiği destekten dolayı mutluluk duyduğunu belirterek Aydın Şubesi'ne çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Türk Kızılay Aydın Şubesi Başkanı Sefa Şık, "Aydın Valimiz Hüseyin Aksoy, kurban vekaletini Kızılay'a teslim etti. 154 yıllık köklü mazisi, faaliyet alanları ve ihtiyaç sahiplerine gölge oluşuyla bildiğimiz Türk Kızılay'ına bağış yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kızılay'ın faaliyetleri konusunda valimize bilgi paylaşımında bulunarak, bağışladığı kurban vesilesiyle devletimizin Türk Kızılay'a olan güvenleri için teşekkürlerimizi ilettik" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber