Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 07 Ekim 2016 - 13:53 Yorum: 0

Vali Aktaş Safranbolu köy muhtarları ile bir araya geldi

Karabük Valisi Mehmet Aktaş mahalle ve köy muhtarları ile bir araya gelerek köylerinin sorunlarını dile getirdikleri muhtarlar toplantısına Safranbolu'da...

Vali Aktaş Safranbolu köy muhtarları ile bir araya geldi

Karabük Valisi Mehmet Aktaş mahalle ve köy muhtarları ile bir araya gelerek köylerinin sorunlarını dile getirdikleri muhtarlar toplantısına Safranbolu'da devam etti.

Safranbolu Sunal Tülbentçi Öğretmenevinde gerçekleştirilen toplantıya Vali Aktaş'ın yanı sıra Garnizon Komutanı Jandarma Albay Cihan Ulukaya, Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Kurum Müdürleri, İl Genel Meclisi üyeleri, İl Özel İdaresi Şube Müdürleri ile 60'a yakın Safranbolu köy muhtarı katıldı.

Toplantıda ilk olarak Safranbolu köy muhtarları sırayla söz alarak, köylerinde yaşadıkları yol ve su başta olmak üzere diğer sorunları anlattılar.

Dile getirilen tüm taleplerin inceleneceğini ifade eden Vali Aktaş "Zaman içerisinde inşaallah bu taleplerinizi yerine getirmeye çalışacağız. Belki bir kısmını hemen yapacağız, bir kısmını da zamanla çözeceğiz. Gördüğüm kadarıyla çok ciddi bir sıkıntımız yok, önemli sorunlarımızı halletmişiz. Bundan sonra da eksikleri gidermek, var olanı daha da geliştirmek için el birliği ile çalışacağız. Tüm kurum müdürlerimize her zaman için gidebilirsiniz, arayabilirsiniz. Bugüne kadar olduğu gibi inşallah bundan sonra da uyum ve ahenk içersinde gücümüzü birleştirerek ve gerçekçi olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Gerçekleşmesi zor, uçuk-kaçık talepler yerine, gerçekten insanımızın ihtiyacını, müşkilini giderecek talepleri öncelikle ele almalıyız. İlimizi, ilçelerimizi ve köylerimizi daha da geliştirerek daha da yaşanabilir bir hale getirmeliyiz." dedi.

Vali Aktaş Safranbolu köy muhtarları ile bir araya geldi

Vali Aktaş Safranbolu köy muhtarları ile bir araya geldi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber