Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Ekim 2014 - 12:08 Yorum: 0

Vali Al, Toprakkale ilçesini ziyaret etti

OSMANİYE (AA) - Osmaniye Valisi Kerem Al, Toprakkale ilçesini ziyaret etti. Vali Al, Toprakkale Kaymakamlığını ziyaret ederek, Kaymakam Murat Uzunparmak'tan ilçede yürütülen projeler ile...

Vali Al, Toprakkale ilçesini ziyaret etti

OSMANİYE (AA) - Osmaniye Valisi Kerem Al, Toprakkale ilçesini ziyaret etti. 

Vali Al, Toprakkale Kaymakamlığını ziyaret ederek, Kaymakam Murat Uzunparmak'tan ilçede yürütülen projeler ile diğer sorunlarla ilgili birifing aldı.

Al, daha sonra, “Kırsal Alanda Modern Hayata Hanımeli'' projesi kapsamında açılan kursa devam eden kursiyerleri ziyaret ederek bir süre görüştü.

Vali Al’ı proje hakkında bilgilendiren Uzunparmak, projenin hedefinin hanımlara meslek edindirmek ve ekonomilerine katkı sağlamak olduğunu ifade etti.

Kursiyerlerle bir süre sohbet eden Al, üretilen el emeği ürünleri inceledi ve emeği geçen başta kursiyerler olmak üzere tüm yetkilileri kutladığını belitti.

Toprakkale Belediyesini de ziyaret eden Vali Al, Belediye Başkanı İbrahim Demirci ile bir süre görüşerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber