Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 28 Ekim 2020 - 22:33 Yorum: 0

Vali Ali Çelik, adaşlarıyla bir araya geldi

Anıt ağaçlarda kestane hasadı programına katılmak üzere Kumarı Mahallesine giden Vali Ali Çelik, kendisiyle aynı ad ve soyadını taşıyan 67 yaşındaki...

Vali Ali Çelik, adaşlarıyla bir araya geldi

Anıt ağaçlarda kestane hasadı programına katılmak üzere Kumarı Mahallesine giden Vali Ali Çelik, kendisiyle aynı ad ve soyadını taşıyan 67 yaşındaki Ali Çelik ve torunu 14 yaşındaki Ali Çelik ile bir araya geldi.

Vali Çelik'i Kumarı Mahallesinde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Kumarı Mahallesi sakinlerinden Ali Çelik, Vali Çelik'e ziyareti ve ilgisinden dolayı teşekkür etti.

Samimi bir sohbet ortamı oluşan ve renkli görüntülerin yaşandığı buluşmada Vali Ali Çelik, adaşlarının Mevlit Kandili'ni tebrik ederek sağlık ve sıhhat içerisinde nicelerine erişmeleri temennisinde bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber