Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 29 Ağustos 2016 - 13:33 Yorum: 0

Vali Ali Fidan, Düzce’ye veda etti

Milli Savunma Bakanlığında Müsteşarlık görevine atanan Vali Ali Fidan, Düzce'den ayrıldı.

Vali Ali Fidan, Düzce’ye veda etti

Milli Savunma Bakanlığında Müsteşarlık görevine atanan Vali Ali Fidan, Düzce'den ayrıldı.

Valilik konutunda yapılan törene il protokolüne ve çalışma arkadaşları katıldı. Fidan, "Hakkınızı helal edin, Allah'a emanet olun" diyerek başladığı veda konuşmasında "Vedalar tabi ki zor. Düzce'de 1,5 yılda severek gururla görev yaptım. Düzce'de vali olarak görev yapmanın onurunu yaşadım. Bana bu süreçte destek olan herkese teşekkür ediyorum. Bana haklarını helal etsinler. Şimdi görev olarak ayrılıyorum ama Düzce'yi hiçbir zaman unutmayacağım. Hep görüşeceğiz. Allah'a ısmarladık diyorum. Güzel günler geçti. Bütün kesimlere mesai arkadaşlarımıza basınımıza milletvekillerimize sivil toplum kuruluşlarımıza belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Benim için güzel bir tecrübe oldu. Vatandaşlarımızın güzel tepkileri ile geçti. Güzel anıları ile ayrılıyoruz. Düzce'ye geldiğimde de memleketim olarak geldim. Görev yaptığım her yerde Düzce ile bağlantım kesilmeyecek" dedi.

Törenin ardından Vali Yardımcısı Hasan Bağcı tarafından kendisine Türk bayrağı hediye edilen Fidan, bayrağı öperek teslim aldı. Fidan, kent merkezinde oluşturulan konvoyun ardından Düzce'den ayrıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber