Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Eylül 2016 - 15:03 Yorum: 0

Vali Aplman, demokrasi şehitlerinin ailelerini ziyaret etti

Iğdır Valisi Ahmet Turgay Alpman ve beraberindekiler, 15 Temmuz günü FETÖ'nün darbe girişiminde şehit olan özel harekat polisi Başkomiser Bülent Yurtseven...

Vali Aplman, demokrasi şehitlerinin ailelerini ziyaret etti

Iğdır Valisi Ahmet Turgay Alpman ve beraberindekiler, 15 Temmuz günü FETÖ'nün darbe girişiminde şehit olan özel harekat polisi Başkomiser Bülent Yurtseven ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak'ın koruması Astsubay Kıdemli Başçavuş Bülent Aydın'ın yakınlarına başsağlığı dileğinde bulunup bayramlarını kutladı.

Iğdır Valisi Ahmet Turgay Alpman, 5. Hudut Alay Komutanı Piyade Albay Murat Demirkıran, Tuzluca Kaymakamı İbrahim Çivelek, Iğdır Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Kahraman Dikmen, Emniyet Müdürü Yüksel Babal, FETÖ'nün darbe girişiminde, savaş uçakları ile bombalanan Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Daire Başkanlığı binasında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit düşen 48 yaşındaki Başkomiser Bülent Yurtseven ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak'ın koruması Astsubay Kıdemli Başçavuş Bülent Aydın'ın ailelerini ziyaret ederek başsağlığı dileyin de bulunup bayramlarını kutladı.

Ziyaret esnasında konuşan Vali Ahmet Turgay Alpman, "Bu millet 15 Temmuz gecesi Bülent Aydın, Bülent Yurtseven kardeşimiz gibi birçok değerli evladını kaybetti. Ancak ve ancak bu kardeşlerimiz boşuna şehit olmadılar. Bu vatan bu şehitlerin fedakarlığı sayesinde ayakta duruyor. Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin. Bu kahramanları asla unutmayacak, unutturmayacağız. Onların bizlere emanet olarak bıraktıkları evlatları, aileleri ise bizim her zaman başımızın tacı olacaklar. Hain FETÖ, PKK, DAEŞ'te hak ettikleri cezayı alacaklardır. Kim ne yaparsa yapsın bu vatan bölünmeyecek her zaman muzaffer olacak güçlü olacak düşmanlara fırsat verilmeyecektir" dedi.

Şehit yakınları ise "Vatan sağ olsun bayrak sağ olsun, Vatansız yaşamaktansa şehit olup vatanı yaşatmak her Türk insanının görevidir. Şehidimiz vatanı için can vermiştir. Onların yeri doldurulur fakat vatanın yerini dolduramayız" dediler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber