Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 01 Nisan 2015 - 17:13 Yorum: 0

Vali Ataklı, Ihlara'da incelemelerde bulundu

AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Şeref Ataklı, etkili olan yağış nedeniyle zarar gören Ihlara beldesinde incelemelerde bulundu.Vali Ataklı, burada yaptığı açıklamada, yağışlar nedeniyle oluşan...

Vali Ataklı, Ihlara'da incelemelerde bulundu

AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Şeref Ataklı, etkili olan yağış nedeniyle zarar gören Ihlara beldesinde incelemelerde bulundu.

Vali Ataklı, burada yaptığı açıklamada, yağışlar nedeniyle oluşan su taşkınlarında zarar gören yol, köprü ve diğer yapılarla ilgili çalışmaların hemen başlatıldığı belirtti.

Belisırma ve Ihlara'da Melendiz Çayı’na çok yakın olan turistik işletmelerin zarar gördüğünü belirten Ataklı, "Etkili yağmur ardından meydana gelen taşkınların işletmelere zarar verdiğini görüyoruz. Burada gerekli çalışmalar ilgili birimler tarafından yapılıyor. Zarar tespit çalışmalarının ardından taşkınlar nedeniyle oluşan hasarların giderilmesi ve bundan sonra olası bir durum karşısında daha etkin önlemlerin alınmasına yönelik bir çalışma yapılacak" dedi.

Vali Ataklı, konuşmanın ardından Ihlara Belediye Başkanı İsmail Yılmaz'dan konu hakkında bilgi aldı.

İncelemelere, Güzelyurt Kaymakamı Mustafa Duruk, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hüsnü Yıldız ve Kültür ve Turizm İl Müdürü Mustafa Doğan hazır bulundu.

ETİKETLER: Vali Şeref Ataklı
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber