Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 05 Mart 2021 - 09:48 Yorum: 0

Vali Atay ve Başkan Özlü’den başsağlığı mesajı

DÜZCE(İHA) – Düzce Valisi Cevdet Atay ve Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Bitlis'in Tatvan ilçesinde düşen helikopterde şehit olan Mehmetçiklerimiz...

Vali Atay ve Başkan Özlü’den başsağlığı mesajı

DÜZCE(İHA) – Düzce Valisi Cevdet Atay ve Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Bitlis'in Tatvan ilçesinde düşen helikopterde şehit olan Mehmetçiklerimiz için başsağlığı mesajı yayınladı.

Bitlis - Tatvan kırsalında kırıma uğrayan askeri helikopterde bulunan 9 personel şehit olurken, 4 personel ise yaralandı. Kazanın ardından Düzce Valisi Cevdet Atay ve Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü başsağlığı mesajı yayınladı. Düzce Valisi Cevdet Atay mesajında: " Bitlis, Tatvan'da düşen helikopterde şehit olan Kahraman Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, aileleri ve yakınlarına sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Ordumuzun ve Milletimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Başkan Özlü: Milletimizin başı sağ olsun

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'de mesajında, "Bitlis'te askeri helikopterimizin düşmesi sonucu 9 askerimizin şehit olduğunu derin bir üzüntüyle öğrendim. Kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı 4 askerimize de acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber