Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 23 Şubat 2018 - 15:18 Yorum: 0

Vali Atik esnafla bir araya geldi

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, Cuma namazı sonrası ziyaret ettiği esnaflarla çay içti, sorunlarını dinledi.

Vali Atik esnafla bir araya geldi

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, Cuma namazı sonrası ziyaret ettiği esnaflarla çay içti, sorunlarını dinledi. Vali Atik, minibüsün çarpması sonucu bisikleti kullanılamaz hale gelen çocuğa yeni bisiklet alınması için talimat verdi.

Ülkü Mahallesi'nde Şeyh Halef Camisi'nde Cuma namazı kılan Siirt Valisi Ali Fuat Atik, namaz sonrası Sakıp Beygo Caddesi'ndeki esnaf ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Bir çayhanede vatandaşlarla çay içen Vali Atik, yaşlı bir adamla uzun uzun sohbet etti, Afrin'e giden Mehmetçik için dua istedi.

Vali Atik esnafla sohbet ettiği esnada hemen önündeki caddede bir minibüs bisikletli bir çocuğa çarptı. Kazada, Yusuf Erdoğan adlı çocuk yara almadan kurtulurken, bisiklet kullanılamaz hale geldi. Vali Atik, o esnada bisikletli çocuğu yanına çağırarak önce gönlünü aldı, daha sonra yeni bir bisiklet verilmesi için yanındakilere talimat verdi. Vali Atik, daha sonra Aydınlar ve Cumhuriyet caddelerindeki esnafları da ziyaret ettikten sonra ayrıldı.

Atik'e, Emniyet Müdür Vekili Saruhan Kızılay da eşlik etti.

Vali Atik esnafla bir araya geldi

Vali Atik esnafla bir araya geldi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber