Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 21 Haziran 2022 - 17:13 Yorum: 0

Vali Ayhan Canpolat’ı hizmetlerinden dolayı tebrik etti

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ı makamında ziyaret eden Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, tamamlanan ve devam eden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Vali Ayhan Canpolat’ı hizmetlerinden dolayı tebrik etti

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ı makamında ziyaret eden Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, tamamlanan ve devam eden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Canpolat ile projeleri yerinde inceleyen Vali Ayhan, "Göreve, Haliliye Belediyesi'nin hizmetlerinin ilk kurdelesini keserek başladık. Başkanımın o kadar çok hizmeti var ki, heyecanı fevkalade" dedi.

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Mehmet Canpolat ile Haliliye Kaymakamı Metin Esen, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Eyyüpoğlu ve başkan yardımcıları tarafından karşılanan Vali Ayhan, çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Canpolat, tamamlanan, yapılma aşamasında olan ve devam eden projelerle ilgili Vali Ayhan'a brifing verdi. İlçedeki çalışmaların değerlendirilmesinin ardından Vali Ayhan, Canpolat ve beraberindekiler, Karşıyaka Mahallesinde yapımı tamamlanan İbrahim Tatlıses Kültür Merkezini ziyaret etti. Gastronomi merkezi, meslek edindirme ofisleri, kütüphane ve konservatuar birimlerinin bulunduğu İbrahim Tatlıses Kültür Merkezini inceleyen Vali Ayhan, gastronomi merkezinde görevli personellerle sohbet etti.

Daha sonra Haliliye Belediyesi Sosyal Yardım Kompleksine geçen Vali Ayhan, burada glutensiz ekmek fırını, giyim market, sosyal market ve aşevini ziyaret etti. Devam eden çalışmalarla ilgili bilgi alan ve sosyal markette uygulanan puan sistemiyle ilgili bilgi alan Vali Ayhan, 719 hanede 3 bin 296 vatandaşa sıcak yemek ulaştırılan aşevindeki çalışmaları ise yerinde inceledi. İncelemelerinin ardından Vali Ayhan, Canpolat ve beraberindekiler, açılışa hazır hale gelen Sancaktar Kompleksine geçti. İçerisinde kapalı semt pazarı, otopark, çok amaçlı sosyal tesis, zabıta amirliği, muhtar evi ve park alanını inceleyen Vali Ayhan, projenin Haliliye'ye hayırlı olmasını diledi.

Burada açıklama yapan Canpolat, Vali Ayhan ile Haliliye Belediyesi'nin tamamlanan ve devam eden projelerini incelediklerini ifade etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber