Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 21 Mayıs 2022 - 10:53 Yorum: 0

Vali Ayhan’dan çarşı ve şehitlik ziyareti

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, göreve başladıktan sonra ilk ziyaretine Balıklıgöl civarındaki esnafla başladı.

Vali Ayhan’dan çarşı ve şehitlik ziyareti

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, göreve başladıktan sonra ilk ziyaretine Balıklıgöl civarındaki esnafla başladı.

Balıklıgöl platosu civarındaki esnafı ziyaret eden Vali Ayhan, vatandaşlarla sohbet edip, Mevlid-i Halil Cami-i şerifinde cuma namazını kılıp, namazın ardından cemaat ile görüştü. Balıklıgöl Halil-ül Rahman ve Aynzeliha gölünü de ziyaret edip, Şanlıurfa'nın turizm değeri Balıklıgöl, Hz. İbrahim'in doğduğu mağara ile Mevlid-i Halil camisini gezerek, ilgililerden bilgi alan Vali Ayhan, kültürün, müziğin ve lezzetin bir arada olduğu kadim şehir Şanlıurfa'nın değerlerinin önemine vurgu yaptı.

Vali Salih Ayhan, Balıklıgöl programının ardından Osmanbey Şehitliğini ziyaret etti. Vali Ayhan, "Bu topraklarda huzur içerisinde yaşıyorsak bunu, vatanı uğruna canlarını feda eden Aziz Şehitlerimize borçluyuz. Kahramanlarımızı rahmetle anıyorum. Ruhları şad olsun" dedi.

Vali Ayhan'a gezileri sırasında İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Hasan Bilici, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hasan Aslan, Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz ve Şanlıurfa Şehit Yakınları ve Gaziler Derneği Başkanı Bekir Kılcı eşlik etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber