Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 11 Aralık 2018 - 13:03 Yorum: 0

Vali Aykut Pekmez’den AFAD ve 112 Acil çağrı merkezini gezdi

Adıyaman Valisi Aykut Pekmez, kurum ziyaretleri kapsamında, Adıyaman 112 Acil Çağrı Merkezi ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünü (AFAD) ziyaret ederek,...

Vali Aykut Pekmez’den AFAD ve 112 Acil çağrı merkezini gezdi

Adıyaman Valisi Aykut Pekmez, kurum ziyaretleri kapsamında, Adıyaman 112 Acil Çağrı Merkezi ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünü (AFAD) ziyaret ederek, faaliyet ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyaretlerine ilk olarak 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü başlayan Vali Aykut Pekmez, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Seydi Körede'den Adıyaman'daki ambulans, asayiş, yangın, AFAD ve tüm acil yardım numaralarının tek merkezden yönetilmesi amacıyla geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılarak temeli atılan 112 Acil Çağrı Merkezi inşaatının son durumu, sistemin yapısı ve işleyişi ile yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. 112 Acil Çağrı Merkezi ziyareti sonrası AFAD'a geçen Vali Aykut Pekmez'i kurum girişinde İl Müdürü Ertuğrul Altuğ ve Şube Müdürleri karşıladı. İl Afet ve Acil Durum Müdürü ve Şube Müdürleriyle bir süre sohbet eden Vali Aykut Pekmez, İl Müdürü Ertuğrul Altuğ'dan afetlere yönelik alınan tedbirler ve kurumun afetlere müdahale kapasitesi, AFAD'ın arama kurtarma birliği çalışmalarında kullandığı araç-gereç ve teçhizatlar ile AFAD tarafından yürütülen faaliyet ve çalışmalar hakkında brifing aldı.

Brifing sonrası kurumun hizmet birimlerini gezerek incelemelerde bulunan Vali Aykut Pekmez, personele çalışmalarında başarılar diledi.

Vali Aykut Pekmez’den AFAD ve 112 Acil çağrı merkezini gezdi

Vali Aykut Pekmez’den AFAD ve 112 Acil çağrı merkezini gezdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber