Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Ekim 2014 - 18:28 Yorum: 0

Vali Barut, açılışlara katıldı

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Alim Barut, merkeze bağlı bazı köylerdeki açılışlara katıldı.Çongar köyünde, İl Özel İdaresince yürütülen Sağlıklı Yaşam İyi Gelecek Projesi kapsamında...

Vali Barut, açılışlara katıldı

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Alim Barut, merkeze bağlı bazı köylerdeki açılışlara katıldı.

Çongar köyünde, İl Özel İdaresince yürütülen Sağlıklı Yaşam İyi Gelecek Projesi kapsamında yapılan parkın açılışında konuşan Sivas Valisi Alim Barut, projede emeği geçenlere teşekkür etti.

Devletin hizmet için var olduğunu belirten Barut, "Biz de proje kapsamında köylümüze bu hizmetleri getirdik" dedi.

Daha fazla köye ve vatandaşa ulaşmak ve hizmet götürmek için gayret sarfettiklerini ifade eden Barut, "Bu gayretleri gösterirken tek bir kişi, tek bir kurum bunları yapamaz. Dolayısıyla muhtarlarımız projelerini hazırladılar. İl Özel İdaresi eş finansmanını sağladı. SODES kapsamında projeye destek verildi" diye konuştu.

Konuşmanın ardından parkın açılışı gerçekleştirildi.

Barut, daha sonra Güney köyüne geçti.

Köyün elektrik ihtiyacının bir kısmını sağlayacak güneş enerjisi paneli ve çocuk parkının açılışını yapan Barut, parkta çocuklarla vakit geçirdi.

Açılışa Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı, İl Özel İdare Genel Sekreteri Salih Ayhan, Belediye Başkanı Yardımcısı Ahmet Özaydın ve vatandaşlar katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber