Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Mayıs 2016 - 08:33 Yorum: 0

Vali Barut, Aday Öğretmenlerle Buluştu

Sivas Valisi Alim Barut, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen "Aday Öğretmen Yetiştirme Süreci" programı kapsamında aday öğretmenlerle...

Vali Barut, Aday Öğretmenlerle Buluştu

Sivas Valisi Alim Barut, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen "Aday Öğretmen Yetiştirme Süreci" programı kapsamında aday öğretmenlerle buluştu.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) programı doğrultusunda 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen "Aday Öğretmen Yetiştirme Süreci" Sivas'ta gerçekleştirilen programlarla devam ediyor. Valisi Alim Barut, bu kapsamda aday öğretmenlerle bir araya geldi. Vali Alim Barut programda yaptığı konuşmada öğretmenlerin yetiştirdiği ve yetiştireceği genç nesillerle milletin geleceğine yön verdiğini söyledi. Barut sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biliyorum ki gelecek nesiller öğretmenlerin eseri olacak. Mustafa Kemal Atatürk'ün de söylediği gibi "Muallimler, yeni nesil sizlerin eseri olacaktır." Tabi tek tek bir öğretmen geleceğe hükmedemez ama öğretmenler camiası bu milletin geleceğine hükmediyor. Yani, geleceğe hükmedecek, geleceği şekillendirecek, geleceği yönlendirecek pozisyondaki çocuklar sizin ellerinizden geçiyor. Bu çok önemli bir göre eğitimsiz, bilgisiz ne kalkınma olabiliyor, ne asayiş sağlanabiliyor ne de milletler ailesinden bir adım öteye gidilebiliyor. Dolayısıyla eğitim hizmetlerinde görev alacak arkadaşlarımızın da belirli kalitede, belirli kapasitede ve belirli yetenekte olması gerekiyor."

Programa Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Maarif Müfettişleri Başkanı Cengiz Atalay, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Harun Tan, Valilik Özel Kalem Müdürü Alper Duran ve milli eğitim şube müdürleri katıldı.

Vali Barut, Aday Öğretmenlerle Buluştu

Vali Barut, Aday Öğretmenlerle Buluştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber