Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
13:51 Tacikistan’da Moskova saldırısıyla bağlantılı 9 gözaltı13:51 Süper Lig’de 31. hafta hakemleri açıklandı13:50 Pamukkale Adayı Ertemur, “Pamukkale ittifakı’nı oluşturduk, tamam inşallah”13:49 Yozgat’ta öğrencilerden şehitlere büyük vefa13:49 Bin 155 adet sentetik ecza ile yakalanan şahıs gözaltına alındı13:48 ATO Başkanı Baran: “Enflasyonla mücadelede başarıya ulaşacağız, başka yolu...13:48 Başkan Sandıkçı: “Yolumuza hız kesmeden devam edeceğiz”13:47 Elektrik firmasından ’seçim’ tedbirleri13:46 Soyer’den veda öncesi son toplantı: “Ben yola devam ediyorum”13:46 Bina görevlisi büyükşehir belediye başkanlığı için yarışacak13:45 Başkan Büyüksimitci: "Kayseri’nin yıllık ihracatı yüzde 17,7 oranında arttı...13:44 Rusya’nın Ukrayna’da hedef aldığı enerji santrallerinde hasar meydana geldi13:43 Tüpraş ilk Entegre Faaliyet Raporu’nu yayımladı13:43 YSK Başkanı Yener: “YSK seçimlerin güvenli bir ortamda gerçekleşmesi için t...13:42 Bozbey: “Bursa’yı tanıştıracağımız metrobüs için ön siparişi verdik”13:41 Niksarlı 301 çiftçiye nohut ve ayçiçeği tohumu dağıtıldı13:40 Eyvan Sohbetleri’nin konusu ’Kayseri’de Ramazan gelenekleri’ oldu13:40 Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı13:37 Büyükkılıç Yahyalı’dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı,...13:36 Mutfakta çıkan yangın kafeyi kül etti
Sami Er
Türkiye 17 Eylül 2021 - 18:48 Yorum: 0

Vali, bir günde 147 vatandaşı dinledi

Ordu Valisi Tuncay Sonel, vatandaşların istek ve taleplerini dile getirdikleri Halk Günü toplantılarını sürdürüyor.

Vali, bir günde 147 vatandaşı dinledi

Ordu Valisi Tuncay Sonel, vatandaşların istek ve taleplerini dile getirdikleri Halk Günü toplantılarını sürdürüyor.

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Halk Günü toplantısında vatandaşlarla tek tek görüşen Vali Tuncay Sonel, sağlık, iş, yardım gibi birçok konuda kendisine iletilen talep, şikâyet ve sıkıntılara anında çözüm bulurken, toplantıda hazır bulunan ilgili kurum müdürlerine de vatandaşların ilettiği sorunların çözümü noktasında gerekli talimatları verdi.

Korona virüs tedbirlerinin gözetilerek gerçekleştirildiği Halk Günü toplantısında toplam 147 vatandaşı dinleyen ve ilettikleri sorunlarına anında çözüm bulmaya çalışan Vali Tuncay Sonel, "Halk gününe katılan tüm vatandaşlarımızın bizlere iletmiş olduğu her türlü sorunlarına hızlı bir şekilde çalışma arkadaşlarımızla birlikte çözüm üretmeye gayret ediyoruz. Valiliğimizin kapısının herkese açık olduğunun buradan bir kez daha altını çizmek istiyorum" diye konuştu.

Yelda Rahmani, Medine Rahmani Kardeşler, Kanada'da yaşayan kuzenleri Sofia ve Zora Rahmani ile birlikte bugün Halk Günü'ne katılarak Vali Tuncay Sonel ile tanışmak istediklerini söyleyince Vali Sonel, gençlerin tanışma isteğini hemen yerine getirerek, Rahmani ailesiyle makamda bir süre sohbette bulundu.

Halk Günü toplantısının yanı sıra kendisini ziyarete gelen vatandaşları da makamında ağırlayan Vali Tuncay Sonel, "Vatandaşlarımızın derdine derman olmaya çalışıyoruz. Devletimiz her zaman sizlerin yanında" dedi.

Vali Tuncay Sonel, Halk Günü toplantısına katılan ailelerin çocuklarını da unutmayarak, onlarla yakından ilgilendi. Çocuklara çeşitli hediyeler vererek onları sevindirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber