Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 02 Ekim 2014 - 13:13 Yorum: 0

Vali Büyükersoy, Malazgirt ilçesini ziyaret etti

MUŞ (AA) - Vali Vedat Büyükersoy, Malazgirt ilçe merkezi ve köylerinde Tarım ve Kırsal Kalkınma Destekleme Kurumu'nca (TKDK) projeleri onaylanan ve yapımı devam eden tesislerde incelemelerde...

Vali Büyükersoy, Malazgirt ilçesini ziyaret etti

MUŞ (AA) - Vali Vedat Büyükersoy, Malazgirt ilçe merkezi ve köylerinde Tarım ve Kırsal Kalkınma Destekleme Kurumu'nca (TKDK) projeleri onaylanan ve yapımı devam eden tesislerde incelemelerde bulundu.

İlçenin Gölağı köyündeki süt işleme tesisini gezen Büyükersoy, işletme sahiplerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Tarım ve hayvancılığın önemine değinen Büyükersoy, "Hayvacılıkta potansiyelimizin daha fazla olduğuna inanıyoruz. Muş TKDK destekleriyle Türkiye'de lider ilerden biri olacak" dedi.

Yatırımların TKDK destekleriyle hızla büyüyeceğine inandığını ifade eden Büyükersoy, bu tür tesislerin örnek olacağını ve bölge hayvancılığının kalkınmasında aktif rol oynayacağını belirterek projelerde emeği geçenlere teşekkür etti. 

TKDK İl Koordinatörü Mehmet Emin Turan ise Malazgirt'te bugüne kadar 8 yatırım sözleşmesi imzaladıklarını söyledi. 

Ziyarette Büyükersoy'a Malazgirt Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, TKDK İl Koordinatörü Mehmet Emin Turan, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili Mehmet Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aydınoğlu da eşlik etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber