Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Siyaset 18 Nisan 2022 - 23:18 Yorum: 0

Vali Çağatay orucunu şehit ailesinin evinde açtı

Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Ramazan ziyaretleri çerçevesinde Tatvan ilçesinde yaşayan şehit Piyade Er Ömer Yalçın'ın ailesini ziyaret ederek, şehidin...

Vali Çağatay orucunu şehit ailesinin evinde açtı

Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Ramazan ziyaretleri çerçevesinde Tatvan ilçesinde yaşayan şehit Piyade Er Ömer Yalçın'ın ailesini ziyaret ederek, şehidin ailesiyle iftar yaptı.

Beraberindekilerle birlikte 2015 yılında Şırnak Silopi'de şehit olan Piyade Er Ömer Yalçın'ın ailesini ziyaret eden Vali Çağatay, şehidin ailesiyle iftar yapıp, sohbet etti. Şehitlerin emanetlerinin kendileri için her zaman yerinin farklı olduğunu söyleyen Vali Çağatay, şehidin ailesinin sorun ve taleplerini de dinledi. Vali Çağatay, şehit evindeki iftardan sonra kendisine eşlik eden Tatvan Kaymakamı Tekin Erdemir ve Bitlis İl Emniyet Müdürü Celal Özcan ile birlikte ilçedeki yol kontrol noktasını ziyaret etti. Vali Çağatay, gece gündüz demeden fedakarca görev yapan güvenlik güçlerine görevlerinde başarılar diledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber