Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Temmuz 2016 - 10:18 Yorum: 0

Vali Çakacak; "Milletimiz iradesine sahip çıkmıştır"

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi milletin, iradesine sahip çıktığını söyledi.

Vali Çakacak; 'Milletimiz iradesine sahip çıkmıştır'

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi milletin, iradesine sahip çıktığını söyledi.

Vali Çakacak, 23. ve 24. dönem CHP Mersin Milletvekili İsa Gök'ü kabulünde yaptığı açıklamada, "Başta yüce milletimizin asil ve vakur duruşu ile milli iradeye sahip çıkması ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nin şerefli subayları ve emniyet teşkilatının kahraman polislerinin kendilerine verilen kanunsuz emirleri dinlememesi sayesinde, 15 Temmuz gecesi yaşanan bu hain kalkışma püskürtülmüştür. Yüce milletimize, şerefli subaylarımıza ve kahraman polislerimize teşekkür borçluyuz" dedi.

İsa Gök ise 15 Temmuz'da yaşananlar karşısında başta yüce milletimiz olmak üzere, toplumun tüm kesimlerinin milli iradeden yana tavır takındığını vurgulayarak, "Mersin'de de Sayın Valimizin sevk ve idaresinde herhangi üzücü bir olay yaşanmadan milli iradenin egemenliğinin devamı sağlanmıştır. Bu nedenle bilhassa bu süreci etkin bir şekilde yöneten Sayın Valimize şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber