Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 28 Haziran 2017 - 13:13 Yorum: 0

Vali Çakacak’tan Başkan Can’a veda ziyareti

Eskişehir Valiliğine atanan Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can'a veda ziyaretinde bulundu.

Vali Çakacak’tan Başkan Can’a veda ziyareti

Eskişehir Valiliğine atanan Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can'a veda ziyaretinde bulundu.

Tarsus Belediyesi tesislerinde törenle karşılanan Vali Çakacak, Tarsus'ta güzel hizmetler yaptıklarını söyledi. Çakacak, "Mersin Valisi olarak şu an hizmet ediyoruz. Son çıkan Valiler kararnamesiyle Eskişehir Valiliğine atandık. Valiliğimizin koordinatörlüğünde birlikte çalıştık, yerel yönetimlerimiz, kamu kuruluşlarımız, odalarımız ve sivil toplum kuruluşlarımızla güzel bir çalışma içerisindeydik. Tarsus'ta yeni projelerimiz vardı birlikte, İnşallah bizden sonra bayrağı devralacak valimizle birlikte aynı şekilde çalışmalar devam edecektir. Ben sizlerden hem görevli olarak Belediye Başkanlığınızdan hem de vatandaş olarak Tarsuslulardan Mersinlilerden büyük yakınlık gördüm. Hep beraber olduk. Dolayısı ile güzel duygularla ayrılıyoruz. Bundan sonra gittiğimiz yerde Eskişehir'de hizmet bayrağını devralacağız. Oradan ülkemize, milletimize hizmet etmenin çabası içerisinde olacağız" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Şevket Can, hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Can, "Sayın valim öncelikle bizleri ziyarete geldiğiniz için şükranlarımı sunuyorum. Gerçekten bizleri onurlandırdınız. Daha önce de göreve geldiğimizde bizleri ziyaret etmiştiniz. Mersin'de 3 yıl sizin önderliğinizde birlikte güzel çalışmalar yaptık. Tarsus'tan Anamur'a kadar bütün projelerle ilgili istihdamla ilgili her zaman desteğinizi gördük. Bu desteğinizden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Bir Tarsuslu olarak Eskişehir'e tayininizin çıkmasına üzüldüm, çünkü gerçekten sizlerle yapacağımız çok işler vardı. Ayrıca üzülmemin yanında sevindiğim bir konu daha oldu en azından Eskişehir'de de kapımız oldu sayenizde. Berdan Projesiyle ilgili birinci etap çalışmasına başlamıştık sayın Valim bunu da Eskişehir'deki Porsuk Çayını örnek alıyorduk. Gidip bizzat ziyaret ettiğimden dolayı Tarsus'ta bunu nasıl uygulayabiliriz düşüncesiyle yaşıyordum. İnşallah yeni yerinizde de bir Mersinli olarak, Mersin Valiliği yaptığınızdan dolayı sizi bir Mersinli olarak görüyoruz.. Hemşehrimiz olarak yeni görevinizde başarılar diliyorum. " şeklinde konuştu.

Başkan Can, Vali Çakacak'a günün anısına ahşap işlemeli Kleopatra Kapısı ile Kutalmışoğlu Süleyman Şah maketini hediye etti.

Vali Çakacak’tan Başkan Can’a veda ziyareti

Vali Çakacak’tan Başkan Can’a veda ziyareti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber