Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Mart 2015 - 13:03 Yorum: 0

Vali Canbolat, köy ziyaretlerini sürdürüyor

HAKKARİ (AA) - Vali Yakup Canbolat, köy ziyaretleri kapsamında vatandaşların sıkıntı ve taleplerini dinleyerek öğrencilere kitap hediye etti.Canbolat, Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral...

Vali Canbolat, köy ziyaretlerini sürdürüyor

HAKKARİ (AA) - Vali Yakup Canbolat, köy ziyaretleri kapsamında vatandaşların sıkıntı ve taleplerini dinleyerek öğrencilere kitap hediye etti.

Canbolat, Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Otal, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ile Taşbaşı ve Çimenli köylerini ziyaret etti.

İlk olarak Taşbaşı köyünü ziyaret eden Canbolat, burada köylüler tarafından karşılandı. Köylülerin sıkıntı ve taleplerini dinleyen Canbolat, daha sonra beraberindekilerle köy ilkokulunu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilere kitap hediye etti.   

Ardından Üzümcü Jandarma Karakolu'nu ziyaret eden Vali Canbolat, daha sonra Çimenli İMKB Ortaokulu'na geçerek burada eğitim gören öğrencilere kitap dağıttı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber