Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 21 Eylül 2017 - 00:03 Yorum: 0

Vali Çeber: “Yangına müdahale sürüyor, yerleşim yerleri anlamında sıkıntı yok”

Karabük Valisi Kemal Çeber, akşam saatlerinde çıkan orman yangınına müdahalenin güçlükle yapıldığını, yerleşim yerleri anlamında herhangi bir risk...

Vali Çeber: “Yangına müdahale sürüyor, yerleşim yerleri anlamında sıkıntı yok”

Karabük Valisi Kemal Çeber, akşam saatlerinde çıkan orman yangınına müdahalenin güçlükle yapıldığını, yerleşim yerleri anlamında herhangi bir risk görülmediğini belirtti.

Akşam saatlerinde olay yerine gelerek incelemelerde bulunan Vali Çeber, "Sıkıntımız karadan müdahale çok mümkün değil, araçlar giremiyor. Arkadaşlar yol açmaya başladı. Dağın diğer tarafından müdahale ediliyor. Bütün kamu kurumlarının dozerlerini buraya yönlendirdik. Helikopter uçuşu müsait olduğunca uçacak. Yerleşim yerleri anlamında herhangi bir risk görülmüyor. Gelişme rüzgarın durumuna, arkadaşların karadan müdahale edebilme şansına göre değişir. Ama büyümeden arkadaşlar kontrol altına almaya gayret ediyor." dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber