Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 07 Temmuz 2018 - 13:48 Yorum: 0

Vali Çeber’e sürpriz ziyaret

Vali Kemal Çeber, Ramazan ayında mahallelerde gerçekleştirdiği iftar programları esnasında sohbet ettiği ve büyüyünce vali olmak istediğini söyleyen...

Vali Çeber’e sürpriz ziyaret

Vali Kemal Çeber, Ramazan ayında mahallelerde gerçekleştirdiği iftar programları esnasında sohbet ettiği ve büyüyünce vali olmak istediğini söyleyen Mehmet Emin Yavaşcı tarafından ziyaret edildi.

Babası Tarık Yavaşcı ile birlikte Vali Kemal Çeber'i makamında ziyaret eden Mehmet Emin Yavaşcı en büyük hayalinin büyüyünce vali olmak olduğunu söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Kemal Çeber, "Hedefine ulaşmak için derslerine çok çalışmalısın, hayallerinin peşinden git, bol bol kitap oku ve kendini her zaman yenile bu dediklerimi yaptığın zaman senin de ileride çok başarılı bir vali olacağına inanıyorum. Eğitim hayatında başarılar dilerim" dedi.

Vali Çeber’e sürpriz ziyaret

Vali Çeber’e sürpriz ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber