Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 04 Mart 2015 - 14:18 Yorum: 0

Vali Cebiroğlu'ndan başarılı öğrencilere ödül

YALOVA (AA) - Yalova Vali Selim Cebiroğlu, Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) Sınavında başarılı olan öğrencileri ödüllendirdi.Cebiroğlu, Halk Eğitimi Merkezi'nde düzenlenen...

Vali Cebiroğlu'ndan başarılı öğrencilere ödül

YALOVA (AA) - Yalova Vali Selim Cebiroğlu, Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) Sınavında başarılı olan öğrencileri ödüllendirdi.

Cebiroğlu, Halk Eğitimi Merkezi'nde düzenlenen ödül töreninde, ikinci TEOG Sınavında daha çok birincilikler ile en az 100 kişiden dereceler beklediğini söyledi.

Başarılı olmak için disiplinin ve çok çalışmanın şart olduğunu belirten Cebiroğlu, başarının da takdir ve teşvik edilmesinin gerektiğini ifade etti.

Cebiroğlu, başarılı olan öğrencilerin anne ve babalarını da tebrik etti.

Daha sonra 120 sorunun tamamını doğru yapan 21 öğrenciye çeyrek altın, 119 doğru yapan 30, 118 doğru yapan 19 öğrenciye kol saati hediye edildi.

ETİKETLER: Yalova , TEOG , öğrençi , sınav
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber