Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 28 Haziran 2016 - 11:28 Yorum: 0

Vali Çelik, Raylı Sistemler Kümelenmesi Kurul Toplantısı’nda

Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Raylı Sistemler Kümelenmesi Kurul Toplantısı'na katıldı.

Vali Çelik, Raylı Sistemler Kümelenmesi Kurul Toplantısı’nda

Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Raylı Sistemler Kümelenmesi Kurul Toplantısı'na katıldı.

Tülomsaş Genel Müdürlüğü Brifing Salonu'nda yapılan toplantıya; Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, Tülomsaş Genel Müdürü Hayri Avcı, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Savaş Özaydemir, Raylı Sistemler Kümelenmesi Yönetim Kurulu Başkanı M. Kenan Işık ve sektör temsilcileri de katıldı. Toplantıda, Raylı Sistemler Kümelenmesi Yönetim Kurulu Başkanı M. Kenan Işık, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Eskişehir sanayisinin geleceği için çok önemli bir projeyi hep birlikte yürüttüklerini söyleyen Işık, mesleki eğitim gören öğrencilere vasıf kazandırılarak, sanayinin ihtiyacı olan elemanlar haline getirildiğini ifade etti.

Tülomsaş Genel Müdürlüğü'nün Eskişehir'e büyük değer kattığını belirten Vali Çelik, yürütülen çalışmanın hem ülkemizin sanayi alanında kalkınmasına hem de ülke ekonomisine büyük katkısı olacağını kaydetti. Türkiye'nin son yıllarda raylı sistemler sanayisine büyük önem verdiğini hatırlatan Vali Çelik, teknolojik yapıların, imkan ve kabiliyetlerin bir araya getirilmesi ile sektörün hızla gelişeceğini bildirdi.

Vali Çelik, Raylı Sistemler Kümelenmesi paydaşlarına özveriyle yürüttükleri çalışmalar için teşekkür ederek sözlerini bitirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber