Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 19 Mart 2015 - 17:58 Yorum: 0

Vali Çetinkaya yılın doktorlarına teşekkür belgesi verdi

SİNOP (AA) - Sinop'ta İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yılın doktorları için tören  düzenlendi.Valilik salonunda düzenlenen törende konuşan İl Sağlık Müdürü Gükhan Telatar,...

Vali Çetinkaya yılın doktorlarına teşekkür belgesi verdi

SİNOP (AA) - Sinop'ta İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yılın doktorları için tören  düzenlendi.

Valilik salonunda düzenlenen törende konuşan İl Sağlık Müdürü Gükhan Telatar, 14 Mart Tıp Bayramı'nın Çanakkale Zaferi'nin 100. yılına denk gelmesinin ayrı bir yönü olduğunu söyledi.

Sağlık Bakanlığının 14 Mart Tıp Bayramı ve Çanakkale Zaferi'nin 100. yılının tema olarak birlikte kutlandığını belirten Telatar, ayrıca ön plana çıkartılan konuların başında sağlık çalışanlarına yönelik şiddet ve bununla ilgili alınması gereken önlemler geldiğini ifade etti.

Ulusal bir proje olan "Şifa Veren Ele Vefa" Projesi'ne de değinen Telatar, "Bu proje ilk olarak Sinop'ta hayata geçirildi. Bakanlık bu projeyi ulusala taşıdı. Bu da bizim için çok önemli ve gurur verici, sevindirici bir olay. Sinop ili olarak 14 Mart'ın bize yaşattığı ekstra mutluluklardan birisi de bu oldu" dedi.  

  Programın sonunda Sinop'ta "Yılın Doktorları" seçilen Durağan Aile Hekimi Pratisyen Hekim Dr. Davut Açıkgöz ve Boyabat 75.Yıl Devlet Hastanesi Dahiliye Uzman Dr. Aynur Soyuöz'e, Vali Yasemin Özata Çetinkaya tarafından teşekkür belgeleri verildi, ayrıca Sinop'a özgü kotra hediye edildi.

Programa Vali Çetinkaya'nın yanı sıra Vali Yardımcısı Ali Yılmaz, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Şefaattin Serten, İl Emniyet Müdürü Yusuf Biner, İl Sağlık Müdürü Gökhan Telatar, daire müdürleri ve diğer hastane yöneticileri katıldı.

ETİKETLER: Sinop
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber