Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 29 Haziran 2016 - 11:48 Yorum: 0

Vali Ceylan, Huzurevi Sakinleriyle İftarda Buluştu

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, eşi Zuhal Ceylan ile birlikte Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün düzenlediği iftarda, Huzurevi sakinleri ve Sevgi...

Vali Ceylan, Huzurevi Sakinleriyle İftarda Buluştu

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, eşi Zuhal Ceylan ile birlikte Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün düzenlediği iftarda, Huzurevi sakinleri ve Sevgi Evlerinde kalan çocuklarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Aile ve Sosyal Politikalar Tekirdağ İl Müdürlüğü tarafından Huzurevi bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine, Vali Mehmet Ceylan ve Eşi Zuhal Ceylan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Yılmaz, Huzurevi sakinleri ve Sevgi Evlerinde kalan çocuklar katıldı.

Vali Mehmet Ceylan ve Eşi Zuhal Ceylan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün düzenlediği iftarda Huzurevi sakinleri ve Sevgi Evlerinde kalan çocuklarla bir araya geldi. İftar yemeğinin ardından Huzurevi sakinleriyle sohbet eden Ceylan, onların sorunlarını dinledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber