Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 11 Mayıs 2016 - 16:38 Yorum: 0

Vali Ceylan Ve Rektör Kılıç Zihinsel Engelli Çocukları Destekleme Merkezinde İncelemelerde Bulundu

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof.

Vali Ceylan Ve Rektör Kılıç Zihinsel Engelli Çocukları Destekleme Merkezinde İncelemelerde Bulundu

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç ile birlikte otizmli ve tam bakıma muhtaç zihinsel engelli çocuklar için yapılan bakım merkezinde incelemelerde bulunmak için Gülşehir'e gitti.

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan'la birlikte bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Gülşehir ilçesine giden Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç'ı, Gülşehir Kaymakamı Murat Ertekin ve Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy karşıladı. Daha sonra Vali Mehmet Ceylan ve Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç Gülşehir'de otizmli ve tam bakıma muhtaç zihinsel engelli çocuklar yararına yapımına başlanan "Zihinsel Engelli Çocukları Destekleme Merkezi'ne geçti.

Gülşehir Belediyesinin Japonya Büyükelçiliği yerel projelere hibe programı kapsamında yaptırdığı, üniversitenin de proje ortağı olarak yer aldığı bakım merkezinde incelemelerde bulunan heyet, daha sonra ilçede yapımı devam eden diğer çalışmaları yerinde görmek üzere bakım merkezinden ayrıldılar.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber