Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 21 Mart 2018 - 11:38 Yorum: 0

Vali Çiftçi, Lüleburgaz Ramazan Yaman Huzurevi sakinleriyle buluştu

Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi ile eşi Ayşe Çift, Lüleburgaz Ramazan Yaman Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek vatandaşlarla...

Vali Çiftçi, Lüleburgaz Ramazan Yaman Huzurevi sakinleriyle buluştu

Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi ile eşi Ayşe Çift, Lüleburgaz Ramazan Yaman Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Ziyarette, Lüleburgaz Ramazan Yaman Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde hizmet alan Gülşen Yılmaz, İzmir'de ikamet eden oğlu Yakup Yılmaz'a türkü söyledi.

Vali Çiftçi, her daim yaşlıların yanlarında olduğunu da belirterek "Değerli büyüklerimizin Yaşlılar Haftası'nı kutluyor, hayatlarının bundan sonrasını sağlıklı ve mutlu geçirmeleri temennisi ile minnet ve şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber