Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
13:59 Agora Fintech Fuarı, global finans ve teknoloji temsilcilerini İstanbul’da...13:59 Lastiği patlayan araç takla atıp şarampole devrildi: 1 ölü, biri bebek 2 ki...13:59 Isparta’da otomobil takla attı: 1 ölü, 4 yaralı13:57 Şehitler Abidesi’nde SOLOTÜRK gösterisi nefesleri kesti13:55 Kanala düşen tosunu itfaiye kurtardı13:55 Muğlaspor başkanı Kıyanç” Şampiyonluğa giderken şehri harekete geçirmeliyiz...13:55 Marmaris’te açıkta demirleyen gezi teknesi battı13:54 Turizmde Sivas hızına hız katacak13:52 YÖK Başkanı Özvar: "2027 yılına kadar üniversitelerimizin tamamına yakınını...13:50 Doğum gününde minibüsün altında kalarak hayatını kaybetti13:48 Karabük’te uyuşturucu operasyon: 2 gözaltı13:48 Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: “Uyku apnesi tanısı konan kişilerin ehli...13:47 Kazada ağır yaralanan genç 14 gün sonra hayatını kaybetti13:46 Akbank, geliştirdiği ‘büyük dil modeli’ ile müşterilerine hizmet verecek13:46 Tavandaki lambaları düzeltirken elektrik akımına kapılarak 4 metreden düştü...13:46 Başkan Köksal Üniversite öğrencileri ile buluştu13:46 Yargıtay Başkanlığı seçiminde 25. turda da sonuç çıkmadı13:45 Kahreden kaza kamerada: Baba öldü, 9 yaşındaki kızı ağır yaralı13:43 Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 177 kilometrelik Bodrum - Kuşada...13:43 Kardeşi ve işçisi silahlı saldırıda öldürülen adam: “Planlanmış, alçakça ya...
23 Nisan
Türkiye 22 Nisan 2018 - 13:08 Yorum: 0

Vali Çiftçi’den 23 Nisan mesajı

Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile bir mesaj yayımladı.

Vali Çiftçi’den 23 Nisan mesajı

Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile bir mesaj yayımladı.

Vali Çiftçi mesajında, "Ulusal egemenliğimizin, bağımsızlığımızın ve Cumhuriyetimizin temeli olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 98. yıl dönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz" diyerek Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının önemine vurgu yaptı. Çiftçi, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılması, Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğindeki istiklâl mücadelesinde dönüm noktası olmuş, Milletimiz, egemenliğin kayıtsız şartsız kendisinde olduğu yeni bir devletin ilk adımını atmıştır. Yüce meclisimiz, ülkenin içinde bulunduğu olumsuz şartlara rağmen milletten aldığı güçle istiklâl mücadelesini başarıyla sonuçlandırmış, ezelden beri hür yaşayan milletimizin, ebediyete kadar hür yaşayacağını bütün dünyaya ilan etmiştir. Bu bakımdan 23 Nisan 1920 tarihi bu milletin önemli günlerinden birisi olmanın yanında, milletimizin her zaman en büyük güçlüklere bile kendi iradesiyle ve gücüyle karşı koyabileceğinin, her güçlüğü onurlu mücadelesiyle aşabileceğinin en büyük göstergesidir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, coşkumuzu, sevincimizi dünya çocuklarıyla paylaştığımız; dostluk, kardeşlik ve barış mesajlarını çocuklar aracılığıyla bir kez daha yinelediğimiz özel bir bayramdır. Hangi ülkede olursa olsun tüm çocukların savaş, açlık ve kargaşa ortamından uzak bir şekilde yaşamaları, barış içinde bir dünyanın da kapılarını açacaktır. Geleceğimizin teminatı olan en kıymetli hazinemiz çocuklarımızı; ülkesini ve milletini seven, vatanı için çalışıp üreten insanlar olarak yetiştirmek; kendi başına karar verebilen, eleştiren, kendine güvenen, hayatın güçlükleri ile baş edebilecek ölçüde donanımlı, girişimci, ufku geniş, değerlerine bağlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmelerini sağlamak ortak sorumluluğumuz ve hedefimizdir" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber