Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 19 Aralık 2014 - 10:38 Yorum: 0

Vali Çomaktekin, kariyer günleri etkinliğine katıldı

AMASYA (AA) - Hamamözü ilçesinde düzenlenen kariyer günleri etkinliğine katılan Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, öğrencilerle tecrübelerini paylaştı.Adil Candemir Çok Programlı Lisesinde...

Vali Çomaktekin, kariyer günleri etkinliğine katıldı

AMASYA (AA) - Hamamözü ilçesinde düzenlenen kariyer günleri etkinliğine katılan Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, öğrencilerle tecrübelerini paylaştı.

Adil Candemir Çok Programlı Lisesinde gerçekleştirilen programda, öğrencilerin sorularını yanıtlayan Çomaktekin, gençlerin iyi eğitim alabilmeleri, iyi yetişebilmeleri, gerek kendilerine gerekse topluma, devlete, millete faydalı olabilmeleri için güzel projeler yürütüldüğünü belirtti.

Başarısızlığa uğranıldığında asla imkansızlıkların bahane edilmemesi gerektiğini ifade eden Çomaktekin, "İdealleriniz olsun ve başarıyı yakalamak için mücadeleden asla vazgeçmeyin. Başarılı olabilmenin ana esasları bunlardır. İnanıyorum ki sizlerin içerisinden gelecekte bir çok doktor, hakim, vali ve iş adamı çıkacaktır. Buna siz de inanın ve çalışmaktan vazgeçmeyin" dedi.

Programa, Hamamözü Kaymakamı Kadir Güntepe, İl Jandarma Komutanı Ünsal Ağaoğlu, Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Hamamözü Belediye Başkanı Bahattin Destebaş, Amasya Valiliği Halkla Ulişkiler ve Basın Müdürü Hamdi Yanık ve öğrenciler katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber