Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 27 Mart 2015 - 16:08 Yorum: 0

Vali Çomaktekin, yaşlılarla bir araya geldi

AMASYA (AA) - Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin Suluova Hacı Muammer Koca Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.Çomaktekin'e ziyaretinde, Kaymakam Hayati Taşdan, Belediye...

Vali Çomaktekin, yaşlılarla bir araya geldi

AMASYA (AA) - Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin Suluova Hacı Muammer Koca Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

Çomaktekin'e ziyaretinde, Kaymakam Hayati Taşdan, Belediye Başkanı Fatih Üçok, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sadi Ergin ve diğer ilgililer eşlik etti.

Huzurevini gezerek yetkililerden bilgi alan Çomaktekin, Türkiye Cumhuriyeti devletinin, sosyal devlet anlayışının gereği “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" felsefesiyle sosyal çalışmaları en iyi şekilde gerçekleştirdiğini söyledi.

Çomaktekin, vatandaş odaklı hizmetlerin artarak devam ettiğini belirterek, ''Huzurevimizin fiziki şartlarında, teçhizatında, donanımında hiçbir eksiklik yok. Burada kalan amcalarımızla, teyzelerimizle sohbet ettiğimizde hepsinin çok mutlu olduğunu gördük. Burada bir diğer önemli husus, bakım evinde çalışan personelimizin yüksek şefkat ve merhamet duygusuyla görevlerini yapmalarıdır. Buradaki personelin de işini severek yaptığını, bu duygularla hareket ettiğini görmemiz bizleri ayrıca memnun etti. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devletimiz daima engellilerin, yaşlıların ve kimsesizlerin yanında olacak, onları asla yalnız bırakmayacaktır'' dedi.

Çomaktekin, huzurevi sakinleri ile sohbet ederek, talep ve ihtiyaçlarını dinledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber