Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 17 Ocak 2019 - 18:08 Yorum: 0

Vali Conbolat Gemlik’te

Vali Yakup Canbolat, Gemlik Kaymakamlığını ziyaret ederek birimlerin çalışmaları halkında bilgiler aldı.

Vali Conbolat Gemlik’te

Bursa Valisi Yakup Canbolat, Gemlik ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Vali Yakup Canbolat, Gemlik Kaymakamlığını ziyaret ederek birimlerin çalışmaları halkında bilgiler aldı. Kaymakam Gürbüz Karakuş tarafından karşılanan Vali Yakup Canbolat, Gemlik'te bugüne kadar yapılan başarılı çalışmalara teşekkür ederken, Kaymakam Karakuş'tan ilçe hakkında brifing aldı.

Canbolat, Belediye Başkanı Refik Yılmaz'a da iade-i ziyarette bulundu. Belediye binası önünde Başkan Yılmaz tarafından karşılanan Vali Canbolat, buradan başkanlık makamına geçti. Ziyarette Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş ile Bursa Garnizon Komutanı Tank Albay Kıvanç Kerpişçi'nin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Kadir Erol ve Vedat Büyükgölcigezli de hazır bulundu.

Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Vali Canbolat'a çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi. Yılmaz, Bursa Valisi Yakup Canbolat'a zeytinyağı saklama kabı hediye etti.

Vali Conbolat Gemlik’te

Vali Conbolat Gemlik’te

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber