Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 24 Mayıs 2019 - 10:58 Yorum: 0

Vali Coşkun Mehmetçikle iftarda buluştu

Garnizon Komutanlığını yemekhanesinde düzenlenen iftara Vali Ömer Faruk Coşkun'un yanı sıra Garnizon Komutanı Topçu Albay Emin Yılmaz Sancaktar, Cumhuriyet...

Vali Coşkun Mehmetçikle iftarda buluştu

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, iftar yemeğinde Mehmetçikle buluştu.

Garnizon Komutanlığını yemekhanesinde düzenlenen iftara Vali Ömer Faruk Coşkun'un yanı sıra Garnizon Komutanı Topçu Albay Emin Yılmaz Sancaktar, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tamer Bilacan, Osmaniye Gençlik Merkezi Müdürü Bayram Bozyel ve Osmaniye Gençlik Merkezi öğrencileri katıldı.

İftar yemeği öncesinde Vali Coşkun ve protokol mensupları, Mehmetçik ve gençlerle bir süre sohbet ettiler. Daha sonra okunan ezanla birlikte oruçlar açıldı.

İftar yemeği sonrasında konuşan Vali Ömer Faruk Coşkun, "Bu mübarek Ramazan akşamında Mehmetçiklerimiz ve gençlerimizle aynı sofrayı paylaşmaktan mutluluk duydum. Şimdiden bayramınızı kutluyorum. Bütün Mehmetçiklerimize hayırlı tezkereler diliyorum" dedi.

Vali Coşkun Mehmetçikle iftarda buluştu

Vali Coşkun Mehmetçikle iftarda buluştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber