Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
20:22 Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık belediyenin borç bilançosunu açıkladı20:22 Doktoru darp etmişti: Mahkeme yurtdışına çıkışını yasakladı20:18 Sulusaray’da depremde panik yaparak kaçmaya çalışan 5 kişi yaralandı20:18 Ticari aracın çarptığı bisiklet sürücüsü hastanede öldü20:17 Çin: "İsrail Refah’a saldırı planından vazgeçmelidir”20:16 Depremin yaşandığı Tokat’ta okullar 1 gün tatil edildi20:10 Afrika’dan gelen toz taşınımı Adana’da etkili oldu20:10 Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: "Tokat Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde m...20:09 Uşak’ta yapılan operasyonda çok sayıda kaçak makaron ele geçirildi20:09 Ankara’da ilginç yolculuk: Minibüsün camından sarkan köpek görenleri şaşırt...20:07 Türkiye Tanzanya arasında 6 önemli anlaşma20:06 Bursaspor’da hazırlıklar devam ediyor20:06 Tokat Valisi Hatipoğlu: "Gelen ilk haberlere göre can kaybı yok”20:05 Memur-Sen Heyeti Bakan Işıkhan’la kamu görevlilerinin çözüm bekleyen sorunl...20:04 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Aynı aktörlerin şimdi de tek ses olarak İsrail’e du...20:04 Bakırköy’de kuyumcuya silahlı saldırı: Saldırganın kaçış anı kamerada20:00 Aydın’da gıda zehirlenmesi şüphesiyle öğrenciler hastanelik oldu19:59 Sultanlar Ligi: Eczacıbaşı Dynavit: 3 - Fenerbahçe: 019:58 Kenya’da askeri helikopter düştü: 5 ölü, 3 yaralı19:58 Bolu Dağı Tüneli’nin İstanbul yönü 70 metre uzatılacak
Türkiye 17 Mart 2018 - 16:43 Yorum: 0

Vali Demirtaş: “18 Mart’ı bir kez daha milletçe büyük bir onur ve gururla idrak ediyoruz”

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 103. yıl dönümünü bir kez daha milletçe büyük bir onur ve gururla idrak ettiklerini belirterek,...

Vali Demirtaş: “18 Mart’ı bir kez daha milletçe büyük bir onur ve gururla idrak ediyoruz”

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 103. yıl dönümünü bir kez daha milletçe büyük bir onur ve gururla idrak ettiklerini belirterek, "Büyük bir iman ve inançla tarihin sayfalarına altın harflerle yazılan 18 Mart Çanakkale Zaferi tarih boyunca onuruyla yaşamış bir milletin şüheda kanları ile sulanan vatan toprağında kendisine vurulmak istenen zincirleri parçaladığı bir dönüm noktasıdır" dedi.

Vali Mahmut Demirtaş, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 103. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Demirtaş, Çanakkale Zaferi'nin tarihte misali bulunmayan bir kahramanlık destanı ve Cumhuriyetin kuruluşuna giden önemli bir adım olduğunu ifade ederek, "Aziz milletimiz için olduğu kadar hürriyet mücadelesi veren bütün milletler için de bir kurtuluş rehberi olmuştur. Özgürlük ve bağımsızlık timsali bir millet olarak Çanakkale'de olduğu gibi bugün de ülkemizin güvenliğini temin etmek maksadıyla başlattığımız Zeytin Dalı Harekatı'yla aziz vatanımıza göz diken terör örgütleriyle mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz. Bu vesile ile Zeytin Dalı Harekatı'nı gerçekleştiren kahraman Mehmetçiklerimize bir kez daha Allah'tan muvaffakiyetler temenni ediyor; harekatta şehadete yürüyen yiğitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum" diye konuştu.

Vali Demirtaş, mesajın devamında şunları kaydetti:

"Bilinmelidir ki gücünü şanlı tarihinden alan aziz milletimiz, vatanımızın dört bir yanında fedakarca canla başla mücadele veren güvenlik güçlerimizle birlikte birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi, huzurumuzu ve toplumsal barışımızı bozmaya yönelik hain odakların amaçlarına ulaşmalarına asla izin vermeyecek, gerekli yanıtı her koşulda verecektir. Çanakkale Zaferi'nin 103. yıl dönümünde "Çanakkale geçilmez" gerçeğini tüm dünya milletlerinin hafızasına kazıyan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere ebediyete intikal eden bütün şehitlerimizi rahmetle, şükranla ve minnetle anıyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber