Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Aralık 2014 - 16:13 Yorum: 0

Vali Deniz, merkeze bağlı köyleri ziyaret etti

ARDAHAN (AA) - Ardahan Valisi Ahmet Deniz, merkeze bağlı Hoçvan bucağına bağlı Hasköy ve Bayramoğlu köylerinde ziyaretlerde bulundu.Deniz, ilk olarak uğradığı Bayramoğlu köyünde köy...

Vali Deniz, merkeze bağlı köyleri ziyaret etti

ARDAHAN (AA) - Ardahan Valisi Ahmet Deniz, merkeze bağlı Hoçvan bucağına bağlı Hasköy ve Bayramoğlu köylerinde ziyaretlerde bulundu.

Deniz, ilk olarak uğradığı Bayramoğlu köyünde köy okulunu ziyaret etti. Öğrencilerle sohbet eden Deniz, ülkenin geleceğinin öğrencilere, gençlere emanet edileceğini, bu nedenle çok çalışmalarını istedi.

Köy evinde vatandaşlarla bir araya gelen Deniz, onların sorunlarını tek tek dinledi.

Deniz, "Bugün iki köyümüze yönelik programımız vardı. Burada devlete ait kurumların yanı sıra bizzat vatandaşla bir araya geldik. Bizim buradaki amaç ve gayemiz sorunları yerinde tespit etmek ve bizzat yerinde çözmek. Çünkü diğer türlü sorunların çözümü hem zor, hem de zamanımızı alıyor. Vatandaşımızın sorununu bizzat yerinde bölgesinde vatandaşla çözmemiz gerek" dedi.

Vali Deniz, daha sonra Hoçvan Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber