Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 21 Kasım 2014 - 17:58 Yorum: 0

Vali Düzgün, esnaf sofrasında

KAYSERİ (AA) - Vali Orhan Düzgün, tarihi kapalı çarşıda esnafla bir araya geldi ve sofralarına misafir oldu. Valilikten yapılan açıklamaya göre, 8 kapı, 24 sokak ve 916 işyerinden oluşan...

Vali Düzgün, esnaf sofrasında

KAYSERİ (AA) - Vali Orhan Düzgün, tarihi kapalı çarşıda esnafla bir araya geldi ve sofralarına misafir oldu. 

Valilikten yapılan açıklamaya göre, 8 kapı, 24 sokak ve 916 işyerinden oluşan tarihi kapalı çarşıda esnafın ilgisiyle karşılanan Vali Düzgün, esnafa hayırlı işler dileyerek, istek ve önerilerini dinledi.

Bir giyim mağazasında kurulan esnaf sofrasına da misafir olan Vali Düzgün, Melikgazi Kaymakam Vekili ve Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, Defterdar Mehmet Özefe ve iş yeri sahipleriyle yemek yedi. 

Esnafların şehir ekonomisine ve gelişmesine katkısını hatırlatan Vali Düzgün, "Şehrimizin farklı bölgelerinde bulunan esnaflarımızı ziyaret edip, beklentilerini dinliyoruz. İş yeri sahiplerimizin dile getirdikleri beklentileri yerine getirebilmek için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Şehrimiz için son derece yararlı olan esnaf ziyaretlerimizi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Vali Düzgün'ün, sürekli halkın arasında olmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren esnaf ve vatandaşlar ise taleplerini iletebildikleri için mutlu olduklarını dile getirdiler.

1723 yılında Sadrazam Nevşehirli Damat İbrahim Paşa tarafından yaptırılan Vezir Hanı ile Bedesten Çarşısı’nı da gezen Vali Düzgün, hanın üst katındaki şapka imalatçıları ve antikacılar ile sohbet etti.

Vali Düzgün, Kayseri’nin önemli tarihi değerleri arasında yer alan Vezir Hanı’nın restorasyonuna ilişkin Vakıflar Genel Müdürü ile görüştüğünü ve yakın zamanda Büyükşehir Belediyesi’nin de katkılarıyla restorasyon çalışmalarına başlanacağını ifade etti

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber