Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Mart 2015 - 16:53 Yorum: 0

Vali Düzgün, yaşlılarla bir araya geldi

KAYSERİ (AA) - Vali Orhan Düzgün, "Yaşlılar Haftası" dolayısıyla düzenlenen programda, huzurevinde kalan yaşlılarla bir araya geldi.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, bir restoranda...

Vali Düzgün, yaşlılarla bir araya geldi

KAYSERİ (AA) - Vali Orhan Düzgün, "Yaşlılar Haftası" dolayısıyla düzenlenen programda, huzurevinde kalan yaşlılarla bir araya geldi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, bir restoranda düzenlenen programa, Vali Düzgün ve eşi Gül Düzgün'ün yanı sıra, Vali Yardımcısı Mehmet Aktaş ve eşi Selen Aktaş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Şerafettin Akyüz, Huzurevi Müdürü Osman Özgür Göveç ve huzurevi çalışanları katıldı.

Vali Düzgün, burada yaptığı konuşmada, çeşitli vesilelerle yaşlılarla bir araya gelmeye çalıştıklarını belirterek, huzurevi sakinlerinin Yaşlılar Haftası'nı kutladı.

 Düzgün, yaşlıların Türk toplumunda çok önemli yeri olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"Yaşlılar Haftası olsun, bayramlar olsun değişik vesilelerle sizlerle beraber olmaya özen gösteriyoruz. Çünkü sizler gençliğinizde, yetişkinlik dönemlerinizde bu millete hizmet ettiniz. Sizleri unutmamak, sizlere şükran duygularımızı, vefa duygularımızı ifade etmek de bizim için bir görev. Sizlere sağlıklı, hayırlı ömürler diliyoruz."

Programda, 5 şiir kitabı bulunan huzurevi sakinlerinden Rahmi Kurt şiirlerinden bazılarını okudu.

Kurt ve huzurevi sakinleri Düzgün ve eşi Gül Düzgün'e kendilerini misafir ettikleri için teşekkür etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber