Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 17 Ekim 2019 - 15:43 Yorum: 0

Vali Ekinci, vatandaşların taleplerini dinledi

Vali Kadir Ekinci,valilikte vatandaşla buluşma, halk toplantıları'na belirli aralıklarla devam ediyor.

Vali Ekinci, vatandaşların taleplerini dinledi

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Vali Kadir Ekinci,valilikte vatandaşla buluşma, halk toplantıları'na belirli aralıklarla devam ediyor. Makamında vatandaşları ağırlayarak sorun ve taleplerini dinleyen Vali Ekinci, makam odası kapılarının vatandaşlara her zaman açık olduğunu söyledi.

"Düzenli olarak vatandaşımızla buluşuyoruz" diyen Vali Ekinci, "Bazen vatandaşımızın evine misafir oluyoruz, bazen esnafımızı işyerinde ziyaret ederek sıcak bir çay eşliğinde sohbet ediyoruz, bazen de valilik makamında ağırlayarak sorunlarını, taleplerini ve önerilerini dinliyoruz. Notlarımızı alıyoruz, ardından ilgili kurumlara talimatlarımızı iletiyor ve sorunların kısa zamanda çözümü ve taleplerin karşılanması için birlikte çaba gösteriyoruz"şeklinde konuştu.

Farklı konulardaki sorunlarını, şikayetlerini, taleplerini ve önerilerini Vali Ekinci'ye yüz yüze anlatma fırsatı bulan vatandaşlar, bu uygulamadan duydukları memnuniyeti aktardı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber