Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 08 Ekim 2021 - 10:23 Yorum: 0

Vali Erin, Halfeti’de incelemelerde bulundu

İlçe ziyaretlerini sürdüren Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, bu hafta Siverek ve Hilvan'dan sonra Halfeti'yi ziyaret ederek, ilçede yapılan çalışmaları...

Vali Erin, Halfeti’de incelemelerde bulundu

İlçe ziyaretlerini sürdüren Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, bu hafta Siverek ve Hilvan'dan sonra Halfeti'yi ziyaret ederek, ilçede yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Halfeti temaslarına Kaymakam Selin Sarı ziyareti ile başlayan Vali Erin, bir süre önce göreve başlayan Sarı'ya yeni görevinde başarı diledi. Vali Erin, daha sonra Halfeti Kaymakamlığı ve Halfeti Belediyesince düzenlenen "Su Altındaki Hafıza" adlı fotoğraf sergisini ziyaret etti. Kaymakam Selin Sarı ve Belediye Başkanı Şeref Albayrak ile birlikte sergiyi gezen Vali Erin, eski Halfeti'de vatandaşlarla buluşarak sohbetinin ardından, Çekem Mahallesinde yapılması planlanan sahil bandı düzenleme projesini yerinde inceledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber