Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Mayıs 2016 - 15:48 Yorum: 0

Vali Fidan “Damla Projesi” Öğrencileri İle Bir Araya Geldi

Düzce Valisi Ali Fidan Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Damla Projesi" öğrencileri ile Düzce Belediye Erguvan Sosyal Tesislerinde...

Vali Fidan “Damla Projesi” Öğrencileri İle Bir Araya Geldi

Düzce Valisi Ali Fidan Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Damla Projesi" öğrencileri ile Düzce Belediye Erguvan Sosyal Tesislerinde düzenlenen programda bir araya geldi.

Programa Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşaviri Metin Ayvazoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Damla Projesi öğrencileri katıldı.

Programda projenin amacının gençlerin maddi karşılık beklemeden, başka bir çıkar beklentisi içinde olmadan, ailesi ya da yakın çevresi dışındaki bireylerin yaşam kalitesini artırmak veya genel olarak toplumun yararına olduğu düşünülen bir hedefe ulaşmak için, yalnızca içinden gelerek ve doğru olduğuna inanarak, bir toplumsal girişime destek olmalarını sağlamak olduğu ifade edildi.

Damla Projesi kapsamında ülkemizde ki üniversitelerde okuyan 15 farklı ülkeden Düzce'ye gelen 40 öğrenci gönüllülük esasıyla Düzce'de 5 gün boyunca kendi ülkelerini tanıtıp aynı zamanda ülkemizin kültürünü öğrendiler. Öğrenciler sevgi evleri, huzurevi, rehabilitasyon merkezi, okullar, dezavantajlı aileler ve mezarlık ziyareti yaptılar. Damla Projesi öğrencileri Düzce'de yapmış oldukları faaliyetlerin sonucunda edinmiş oldukları izlenimleri Vali Fidan'a aktardılar.

Vali Ali Fidan öğrencilerle tek tek sohbet ederek, proje hakkında ki görüşlerini dinledi. Program sonunda Ali Fidan, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Vali Fidan “Damla Projesi” Öğrencileri İle Bir Araya Geldi

Vali Fidan “Damla Projesi” Öğrencileri İle Bir Araya Geldi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber