Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 21 Eylül 2017 - 09:53 Yorum: 0

Vali Gül:" Devam eden 320 projemiz var"

Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) ile kaymakamlar toplantısı Vali Davut Gül'ün başkanlığında İl Özel İdaresi Encümen Salonu'nda...

Vali Gül:' Devam eden 320 projemiz var'

Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) ile kaymakamlar toplantısı Vali Davut Gül'ün başkanlığında İl Özel İdaresi Encümen Salonu'nda gerçekleştirildi.

Toplantıda asayiş ve güvenlik hizmetlerinin yanı sıra Sivas'ın yönetim, ekonomik, sağlık, sosyal yardım, kültür, spor, çevre ve şehircilikle ilgili konuları görüşüldü. KÖY-DES kapsamında kırsalda yürütülen hizmetlerin de ele alındığı toplantıda ilçe kaymakamları yaptıkları çalışmalar hakkında Vali Gül'e bilgi verdi.

Toplantıda görüşlerini dile getiren Vali Gül, "Vali yardımcılarımız, kaymakamlarımız, il genel meclis başkanımız ve ilgili kurum müdürlerimizle beraber KÖY-DES'in Eylül ayı değerlendirme toplantısını yapıyoruz. Sivas'ta devam eden 320 projemiz var. Bunların önemli bir miktarı bitti. Kalanları da bitmek üzere. İnşallah aralık sonuna kadar bu yıl içerisinde tamamen bitmiş olacak. Bu sene KÖY-DES'de Sivas'ta harcanan para 40 milyon lira civarındadır. Bu İl Özel İdaresi'nin kaynakları dışında merkezi hükümet tarafından karşılanan bir rakam. İnşallah 2018 yılı içerisinde de bu yıl yapılmayan, eksik kalan projeler hem İl Özel İdaresi'nin kaynakları hem de KÖY-DES'in ödenekleri ile vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını giderecektir. Projelerin uygulanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Toplantıya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, Vali yardımcıları Yeliz Yıldızhan, Zihni Yıldızhan, İl Genel Meclis Başkanı Sedat Özata, kaymakamlar ve ilgili kurum müdürleri katıldı.

Vali Gül:" Devam eden 320 projemiz var"

Vali Gül:" Devam eden 320 projemiz var"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber