Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 06 Ekim 2022 - 13:36 Yorum: 0

Vali Gül ve Başkan Fatma Şahin’den Oğuzeli MYO’ya ziyaret

Vali Davut Gül, Oğuzeli Meslek Yüksekokulu hakkında GAÜN Rektör Yardımcısı Prof.

Vali Gül ve Başkan Fatma Şahin’den Oğuzeli MYO’ya ziyaret

Vali Davut Gül, Oğuzeli Meslek Yüksekokulu hakkında GAÜN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Sarıbıyık ve Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Memet Şahin'den bilgi alarak, incelemelerde bulundu.

Vali Davut Gül ziyarette, Oğuzeli Meslek Yüksekokulu'nun, yüzde yüz doluluk oranıyla Türkiye'nin örnek eğitim kurumlarından birisi olduğunu ifade etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise Oğuzeli Meslek Yüksekokulu'nda yapılan çalışmaları inceleyip, Oğuzeli MYO ve KYK yurdunda kalan öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerden gelen, toplu taşımayla ilgili sefer sayılarının arttırılması talebi ve Gaziantep gezisi isteklerine Fatma Şahin, "Hemen hallediyoruz. Siz yeter ki isteyin gençler" şeklinde cevapladı.

Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Oğuzeli Kaymakam V. Oğuz Alp Çağlar ve Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç ziyaretlerine GAÜN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Sarıbıyık ve Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Memet Şahin ve Oğuzeli MYO akademik ve idari personeli eşlik etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber