Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 22 Eylül 2017 - 16:03 Yorum: 0

Vali Gül’den köy ziyaretleri

Sivas Valisi Davut Gül, 9 köyü ziyaret ederek köy halkı ile bir araya geldi.

Vali Gül’den köy ziyaretleri

Sivas Valisi Davut Gül, 9 köyü ziyaret ederek köy halkı ile bir araya geldi.

Vali Gül, ilk olarak Yıldızeli ilçesine bağlı Sarıyar köyünü ziyaret etti. Burada inşaatı süren 4 derslikli ilkokulu, futbol ve basketbol sahalarını inceleyen Gül, yetkililerden bilgi aldı. İncelemede Yıldızeli kaymakamı Yusuf Cankatar'da yer aldı.

Gül, daha sonra Yakupoğlan köyüne geçti. Burada köy muhtarı Dursun Karataş ile bir süre görüşen Gül, vatandaşlar ile bir araya gelerek köydeki sorunları ve talepleri dinledi. Ardından Yıldız Beldesi'ni ziyaret eden Gül, Belediye Başkanı Mahmut Aktaş'ı makamında ziyaret ederek beldede devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Beldede ayrıca İsmet Yılmaz Çok Programlı Anadolu Lisesi'ni de inceleyen Gül, sınıfları da gezerek öğrencilerle sohbet etti.

Gül, Kuzören köyünde de vatandaşlarla bir araya geldi ve ardından Olukman köyüne geçti. Vatandaşlardan köyün sorun ve taleplerini dinleyen Gül daha sonra Olukman Ortaokulu'nu da inceledi ve öğretmenlerle görüştü. Daha sonra Gümüşdere, Kurtlapa, Çeltek ve Karaçayır köylerini de ziyaret eden Gül, temaslarını tamamladı.

Vali Gül’den köy ziyaretleri

Vali Gül’den köy ziyaretleri

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber